Externe toernooien

We krijgen als vereniging regelmatig uitnodigingen voor toernooien bij andere verenigingen. Om deze tijdig bij geïnteresseerde leden te krijgen hebben we vanaf nu een WhatsApp kanaal, waarop we dergelijke informatie delen.

Iedereen die geïnteresseerd is om toernooien te spelen (zowel recreant als competitiespeler) kan dan zelf kijken welke toernooien interessant zijn en zich zelf opgeven bij de organiserende vereniging.

Voorheen zetten we de toernooien op onze website, maar daar moet je dan maar net naar kijken. Deze nieuwe manier van communicatie zorgt er voor dat de informatie sneller bij de leden terecht komt.

Interesse? Volg het kanaal Badminton Toernooien (UVO-Spirit) op WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaFcqboId7nElDisUP05 We zullen voornamelijk toernooien plaatsen binnen een bepaalde straal rondom Amsterdam.

Je kan bij de ‘updates’ in WhatsApp alle berichten lezen, maar je kan ook aangeven als je van nieuwe berichten automatisch een melding wil hebben, klik dan het alarmballetje op het kanaal aan.

Heb je tips voor nieuwe toernooien die er nog niet tussen staan? Geef ze dan door aan Madelon of het bestuur, dan komen ze erop te staan.