Competitie-avond 5 februari 2024

Maandag 5 februari, de eerste maandag van de maand: dat betekent dat er in het eerste uur een recreantentraining is voor de liefhebbers. Meld je op de eerste drie banen als je training wil en drie van onze competitiespelers geven je tips en tricks om je spel te verbeteren.

Daarnaast is er om 21.00 uur een bijeenkomst voor de huidige trainingsgroep van Erik (er is 5 februari GEEN training omdat Erik afwezig is) over de competitie. Hierin zullen alle wensen over de competitie van komend jaar worden geïnventariseerd. Dus zorg dat je erbij bent (lukt dat niet, geef dan je wensen door aan Brian of Seef, of iemand waarvan je weet dat die wel gaat)

Om 21.30 start onze maandelijkse borrel, dit keer culinair gesponsord door Caroline dus je hoeft niet zelf eten of drinken mee te nemen!! Deze borrel is voor al onze leden.

Om 21.30 is er ook gelegenheid (tijdens de borrel dus) voor iedereen met interesse in de competitie om hier meer over te weten te komen. In de kantine zitte Femke en Madelon voor je klaar om al je vragen over competitie te beantwoorden! Competitie is er voor alle niveaus en is een leuke manier om je spel verder te verbeteren en vaker lekker actief te zijn op de baan.

Hopelijk zien we jullie dan!