Lid worden en opzeggen

Lid worden

Nieuwe leden zijn altijd welkom bij ons. Wil je kennis komen maken en kijken of badminton iets voor jou is? Dan kun je twee keer gratis meespelen voordat je besluit om lid te worden. Je moet je dan alleen wel even aanmelden op ons mailadres, dan laten we weten wanneer je langs kan komen. Je hoeft dan alleen jouw sportschoenen (zonder zwarte zolen) en sportkleding nog mee te nemen. Een badmintonracket kun je de eerste keren bij ons lenen. Bij de jeugd word je uitgenodigd voor de proeflessen, dus ook hier geldt meld je aan via de mail en wacht op de uitnodiging.

Wil je graag toch meer informatie? Of wil je je melden om een keer langs te komen? Stuur dan een email naar uvospirit@live.nl.
Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden? Vraag dan op de baan bij 1 van onze bestuursleden om een inschrijfformulier.

Contributie op jaarbasis

In 2024 zijn dit onze tarieven:

Jeugd tot 18 jaar € 225,-
Jeugd tot 18 jaar en competitie € 245,-
18 jaar en ouder algemeen € 245,-
18 jaar en ouder en competitie € 295,-
Extra kosten bij spelen met veren shuttle €    60,-

Voor meerdere inschrijvingen op één adres (binnen één gezin) is er extra korting.

Strippenkaart

Naast jaar-contributie is er ook nog de mogelijkheid voor een strippenkaart voor senioren leden die niet het gehele jaar willen of kunnen spelen. Met deze strippenkaart kun je 10x spelen bij UVO-Spirit. De strippenkaart dient te worden afgetekend door één van onze bestuursleden op maandagavond en op woensdagavond (de speelavond op IJburg) door een eventuele plaatsvervanger. Deze strippenkaart kost € 85,- en dient vooruit betaald te worden. De strippenkaart is tot 1 kalenderjaar na uitgifte geldig.

Opzeggen

Ons verenigingsjaar loopt hetzelfde als een kalenderjaar. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Eventuele opzegging kan per jaar middels het sturen van een email aan het secretariaat via uvospirit@live.nl. Door de nieuwe wet WBTR is de opzegging teruggezet naar 1 keer per jaar opzeggen en nu met datum vóór 1 juni.

Indien er op tijd wordt opgezegd voor de tweede helft van het jaar, dan wordt de helft van de betaalde contributie (minus het bondsgeld) gerestitueerd. Je ontvangt altijd een bevestiging van de opzegging.