Jeugd

UVO-Spirit is er ook voor de jeugd. Iedereen vanaf 8 jaar kan lid worden bij ons. Elke zaterdag is de zaal open voor jou en je leeftijdgenootjes. Er zijn trainers aanwezig om jou alle technieken te leren en de posities in het veld maar daarnaast kun je natuurlijk lekker vrij spelen. Wil je een keer komen kijken en meespelen? Meld je dan eerst aan per mail          (uvospirit@live.nl) voor een proefles en wacht op de uitnodiging. Daarna hoef je alleen sportschoenen (zonder zwarte zolen) en sportkleding mee te nemen. Leenrackets zijn in de zaal aanwezig. Je kunt altijd twee keer komen spelen, voordat je besluit om lid te worden. Graag via de mail dus aanmelden voor een proefles, je ontvangt dan hierna een uitnodiging om te komen meespelen.

Speeltijden zaterdag inclusief training
De jeugd van UVO-Spirit speelt op zaterdag van 09.30 – 11.30 uur in de nieuwe Sporthal Elzenhagen. Er wordt training gegeven door Sandra Virgianty en door interim-trainer Ed van den Berg op verschillende niveaus en met verschillende speltechnieken. Sandra traint de beginners, Ed traint de vergevorderde jeugd.

De jeugd traint en speelt vanaf september 2023 in de nieuwe Sporthal Elzenhagen.
Adres: J.H. Hisgenpad 388, 1025 WK, Amsterdam.

Elzenhagen2

Speeltijden maandagavond
Daarnaast is het voor de oudere competitiejeugd ook mogelijk om op maandagavond van 19.00 – 20.00 uur te spelen in de Weeren en daarna alleen als er plek is.

Competitie
UVO-Spirit heeft in het seizoen van 2023/2024 weer een team dat jeugdcompetitie gaat spelen! Daar zijn we reuze trots op en we wensen hen dan ook veel speelplezier.

Team J1: Amir, Aron, Liam, Robbie en Yahshiloh

Speelschema op toernooi.nl