Senioren

Bij onze vereniging zijn veel spelers van verschillende niveaus lid, van beginner tot competitiespelers. Wij hechten veel waarde aan een ongedwongen en gezellige sfeer en maken daarom geen gebruik van een afhangsysteem, iedereen bij ons speelt met elkaar. UVO-Spirit heeft op twee avonden de mogelijkheid om te spelen. Op drukke avonden is de afspraak dat je maximaal drie sets achter elkaar speelt en daarna even aan de kant gaat om andere spelers de gelegenheid te geven om te spelen.

Maandagavond
Op maandagavond kan er vrij gespeeld worden in Sporthal de Weeren in Amsterdam-Noord. Spelen kan van 19.00 – 22.00 uur, je kunt zelf bepalen hoe laat je komt en hoe laat je weggaat. Er zijn altijd zes banen beschikbaar voor recreanten, de overige drie banen zijn gereserveerd voor competitietraining.

Training maandagavond
Elke eerste maandag van de maand is er een recreantentraining van 19:00 tot 20:00, verzorgd door competitiespelers.

De competitie-training is van 20.00 – 21.30 uur en wordt sinds 2022 verzorgd door Erik Staats. Er wordt op maximaal drie banen getraind. Dit is voor leden die de competitie-contributie betalen gratis. Sporters met een strippenkaart betalen hiervoor € 2,50 per keer. Deze training is elke maandag van september t/m ca eind april, maar niet op feestdagen en in sommige vakanties.

Woensdagavond
Op woensdagavond kan er vrij gespeeld worden in de sportzaal van het IJburgCollege op IJburg. Spelen kan van 19.30 – 22.00 uur en de zaal wordt dan gedeeld met BV Zeeburg. Er zijn daar negen banen beschikbaar. Op woensdagavond is het dus mogelijk om met en tegen leden van UVO-Spirit en Zeeburg te spelen, er is dan geen trainer aanwezig. Wel worden er op die avond onze competitiewedstrijden gespeeld door team 2 en 3 van onze senioren (nooit tegelijkertijd) en wordt de jeugd van Zeeburg getraind tot 20.00 uur.