Externe toernooien

Naast de bondscompetitie worden er elk jaar verschillende toernooien georganiseerd door andere verenigingen. Opgeven voor deze toernooien kan bij de organiserende vereniging.

Deze toernooien worden soms op onze socials gedeeld, toernooien voor competitiespelers zijn zelf op te zoeken op de site van toernooi.nl, maar er zijn ook regelmatig toernooien voor recreanten.

Voor het zoeken naar toernooien is het handig te weten dat er daar voor competitiespelers gewerkt wordt met Categoriën i.p.v. divisies. Grofweg is dat onderstaande indeling (maar kan per toernooi net anders ingeregeld zijn, dus lees goed per toernooi wat de voorwaarden zijn). Er zijn ook toernooien voor recreanten!

Categorie 6: Vijfde Divisie
Categorie 7: Zesde Divisie
Categorie 8: Zevende Divisie
Categorie 9: Achtste en Negende Divisie

Heb je een tip voor toernooien? Mail ze dan naar toernooi.uvospirit@gmail.com, dan zetten we ze op de site. Inschrijven is verder individueel aan de leden, dus heb je interesse, lees je dan in over de voorwaarden van het toernooi en schrijf je tijdig in!

UPDATE: vanaf 18 januari worden de toernooien niet meer geüpdatet op de website, maar kan je al het externe toernooinieuws volgen op ons WhatsApp Kanaal

Volg het kanaal Badminton Toernooien (UVO-Spirit) op WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaFcqboId7nElDisUP05 en blijf op de hoogte van de laatste berichten over toernooien.

 

***************************************************************************************

Hieronder enkele toernooien in de regio, voor meer info en inschrijven klik op de links!

4 februari 2024: Dubbeltoernooi ABC 14 Almere

11e Almeerplant ABC’14 Mixtoernooi

17 maart: Lisse: 4de Open Keukenhof Recreantentoernooi 2024 (voor beginnende en gevorderde recreanten)

6 april 2024: Heemskerk: Open Mix Toernooi (Beginners t/m 4e divisie)

https://www.bcheemskerk.nl/toernooi/open-mixtoernooi-2024

13 april 2024: Hoorn: HBV Hoorn Open (1e t/m 7e divisie)

24 mei 2024: Wormer: Matchpoint Open toernooi: Dubbel en Mix (alle niveaus)