Jeugd

UVO-Spirit is er ook voor de jeugd. Iedereen vanaf 8 jaar kan lid worden bij ons. Elke zaterdag is de zaal open voor jou en je leeftijdgenootjes. Er zijn trainers aanwezig  om jou alle technieken te leren, daarnaast kun je natuurlijk lekker vrij spelen. Wil je een keer komen kijken en meespelen, meld je je eerst aan per mail (uvospirit@badminton.nl) en daarna hoef je alleen sportschoenen (zonder zwarte zolen) en sportkleding mee te nemen. Leenrackets zijn in de zaal aanwezig. Je kunt altijd twee keer komen spelen, voordat je besluit om lid te worden. Graag via de mail aanmelden voor een proefles, je ontvangt dan hierna een uitnodiging om te komen meespelen.

Speeltijden zaterdag inclusief training
De jeugd van UVO-Spirit speelt op zaterdag van 09.30 – 11.30 uur in de Elzenhagenhal. Er wordt training gegeven door Gaspard Hofman en Andrew Klijzing op verschillende niveaus en met verschillende speltechnieken.  Andrew traint de beginners, Gaspard traint de vergevorderde jeugd.

Speeltijden maandagavond
Daarnaast is het voor de competitiejeugd ook mogelijk om op maandagavond van 19.00 – 20.00 uur te spelen in de Weeren en daarna alleen als er plek is.

De jeugd traint en speelt in Sporthal Elzenhagen.
Adres: J.H. Hisgenpad 1, 1025 WK, Amsterdam.

Competitie
UVO-Spirit heeft in het seizoen van 2021/2022 geen jeugd competitie teams.