Recreanten

Bij onze vereniging zijn veel recreatieve spelers van verschillende niveaus lid. Wij hechten veel waarde aan een ongedwongen en gezellige sfeer en maken daarom geen gebruik van een afhangsysteem, iedereen bij ons speelt met elkaar. UVO-Spirit heeft op twee avonden de mogelijkheid om te spelen. Op drukke avonden is de afspraak dat je maximaal drie sets achter elkaar speelt en daarna even aan de kant gaat om andere spelers de gelegenheid te geven om te spelen.

Maandagavond
Op maandagavond kan er vrij gespeeld worden in Sporthal de Weeren in Amsterdam-Noord. Spelen kan van 19.00 – 22.00 uur, je kunt zelf bepalen hoe laat je komt en hoe laat je weggaat. Er zijn altijd zes banen beschikbaar voor recreanten, de overige drie banen zijn gereserveerd voor training. Als je wilt, kun je aansluiten bij de training voor recreanten. Deze training wordt gegeven van 19.00 tot 20.00 uur door Agapé Liem of andere mede-leden. Er zijn hiervoor maximaal twee banen gereserveerd.

Woensdagavond
Op woensdagavond kan er vrij gespeeld worden in de sportzaal van het IJburgcollege op IJburg. Spelen kan van 19.30 – 22.00 uur en de zaal wordt dan gedeeld met BV Zeeburg. Er zijn negen banen beschikbaar. Op woensdagavond is het dus mogelijk om met en tegen leden van UVO-Spirit en Zeeburg te spelen, er is dan geen trainer aanwezig.