Veranderingen in het nieuwe jaar

Hallo sportieve leden/jeugdleden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden!

Een nieuw jaar te gaan met weer een aantal veranderingen:

Senioren
Op maandag trainen de beginners van 19.15-20.00 uur bij Agapé Liem op maximaal 2 banen en daarna traint Ed van den Berg de leden die competitie spelen op maximaal 3 banen van 20.00-21.30 uur. De beginners zullen na hun training dus moeten invoegen op de andere banen zodat er door iedereen gespeeld kan worden met af en toe dus even een pauze tussen wedstrijden door.

Nacompetitie
Ik weet dat er vanuit de eerste trainingsgroep 1 mijnheer (Menno Schot) interesse heeft in de nacompetitie via badmintonvereniging Slotermeer. Ger Weening, onze competitieleider, heeft de huidige competitieteams van de senioren al gevraagd en daarvan gaat er 1 deze nacompetitie spelen. Mochten er nog meer dames/heren (uit onze hele vereniging) nacompetitie willen gaan spelen, willen die dan zo snel mogelijk reageren naar info@carmoo.nl zodat we misschien nog een team kunnen inschrijven?

Omdat we vanuit de jeugd een aantal dingen aan het proberen zijn, hebben we op maandag 29/2 en 7/3 en 21/3 de hal extra gehuurd van 18.30-19.00 uur, zodat op die maandagen de competitiespelende jeugd extra vrij kan spelen van 18.30-20.00 (ipv van normaal van 19.00-20.00). Na 20 uur mogen zij alleen op het veld als er plek is en er geen senioren aan de kant zitten te wachten om te spelen, net als altijd! We zullen dit inventariseren om te kijken of dit volgend seizoen ook nog echt nodig blijkt te zijn (dus dit is een proef).

Door de competitie op maandag (bijna afgelopen) is het drukker op de overige banen, dus vragen wij jullie beleefd om deze banen netjes af te staan als je ziet dat er mensen aan de kant zitten die nog niet gespeeld hebben en jij je potje al hebt gespeeld! Samen komen we deze drukte wel door. We zijn ook bezig om te kijken of we de competitie van de maandag naar de woensdag kunnen zetten (op Ijburg) maar daar zijn we nog niet over uit.

Pasen en Pinksteren
Op maandag 28/3 EN 16/5 is onze hal dicht wegens 2e Paas- en 2e Pinksterdag!!!

Junioren
Zaterdag
Zoals jullie weten is Fred van der Wijck gestopt met training geven aan de gevorderden en heeft Marc Meijer deze functie overgenomen, waardoor de functie trainer van de beginners vrijkwam en die is door Daphne Geuke-Bockstael opgevuld (onze combinatiefunctionaris van het Stadsdeel Noord). De competitiespelende kids en de verdergevorderden worden nog steeds door Roy Mulder getraind.

De trainingstijd van Daphne en Marc is nog steeds 10.00-12.00 (dus zorg dat je om vijf voor 10 aanwezig bent, zodat je mee kunt doen met de belangrijke warming-up of kunt helpen met het opzetten van de netten ) en de tijd van Roy is nog steeds 11.30-13.30 (de warming-up van Roy vindt plaats naast de banen tot 12.00 uur zolang er nog op zaterdag competitie wordt gespeeld/geen baan vrij is door de training van Marc en Daphne).

Maandag
Omdat we vanuit de jeugd een aantal dingen aan het proberen zijn, hebben we op maandag 29/2 en 7/3 en 21/3 de hal extra gehuurd van 18.30-19.00 uur, zodat op die maandagen de competitiespelende jeugd extra vrij kan spelen van 18.30-20.00 (ipv van normaal van 19.00-20.00). Na 20 uur mogen jullie alleen op het veld als er plek is en er geen senioren aan de kant zitten te wachten om te spelen, net als altijd! We zullen dit inventariseren om te kijken of dit volgend seizoen ook nog echt nodig blijkt te zijn (dus dit is een proef).

Zaterdag 16 januari 2016
Aanstaande zaterdag gaat Wenda de prijzen uitreiken aan jeugdleden die de meeste lootjes hebben verkocht van de Grote Clubactie! Dus probeer aanwezig te zijn….

Zaterdag 27 februari 2016
Op deze dag hebben de groepen van Marc en Daphne het PIRATENTOERNOOI! Wat er gaat gebeuren vertellen we niet, maar het wordt feest!

Pasen en Pinksteren
Op maandag 28/3 EN 16/5 is onze hal dicht wegens 2e Paas- en 2e Pinksterdag!!!

Met een badmintongroet,

UVO-Spirit bestuur
Caroline Moolenaar