Lid worden

Lid worden
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij ons! Wil je kennis komen maken en kijken of badminton wat voor jou is, dan kun je twee keer gratis meespelen voordat je besluit om lid te worden. Je hoeft dan alleen je sportschoenen (zonder zwarte zolen) en sportkleding mee te nemen. Een badmintonracket kun je de eerste keren bij ons lenen.

Wil je graag meer informatie, dan kun je een email sturen naar uvospirit@badminton.nl
Ben je enthousiast en wil je lid worden, vraag dan bij Caroline Moolenaar om een inschrijfformulier.

Contributie op jaarbasis
In 2020 zijn dit onze tarieven:

Jeugd tot 18 jaar €160,-
Jeugd tot 18 jaar en competitie € 180,-
18 jaar en ouder algemeen € 180,-
18 jaar en ouder en competitie € 210,-
Extra kosten bij spelen met veren shuttle €   20,-

Voor meerdere inschrijvingen op één adres (binnen één gezin) is er extra korting.

Naast jaar-contributie is er ook nog de mogelijkheid voor een strippenkaart voor leden die niet het gehele jaar willen of kunnen spelen. Met deze strippenkaart kun je 10x spelen bij UVO-Spirit. De strippenkaart dient  te worden afgetekend door één van de bestuursleden op maandag en op woensdag (de speelavond op IJburg) door een plaatsvervanger. Deze strippenkaart kost € 75,- en dient vooruit betaald te worden. De strippenkaart is tot een jaar na uitgifte geldig. Sporters met een strippenkaart die mee willen doen met de beginnerstraining, zijn welkom en betalen per keer € 2,50.

Opzeggen
Ons verenigingsjaar is opgedeeld in twee halve jaren, namelijk van 1 januari t/m 30 juni en van 1 juli t/m 31 december. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Eventuele opzegging kan per half jaar middels het sturen van een email aan het secretariaat via uvospirit@badminton.nl

Let op: uitschrijven kan alleen voor 1 mei of voor 1 november. Indien er op tijd wordt opgezegd voor de tweede helft van het jaar, dan wordt de helft van de betaalde contributie (minus het bondsgeld) gerestitueerd. Je ontvangt altijd een bevestiging van de opzegging.